Ontdek het leven dat bij jou past

Jezelf zijn. Je bezig houden met de dingen die voor jou belangrijk zijn. Bewust kiezen waar jij je geld, tijd en energie aan besteed.

Ik geloof erin dat jij dan een stuk lekkerder in je vel zit. En dat daarmee ook de wereld een stukje mooier wordt.

Daarom help ik je graag om te ontdekken hoe jij dit kan gaan doen. Door stap voor stap te (her)ontdekken wie jij nu echt bent en hoe dat leven waar jij blij van wordt er nu werkelijk uitziet. Wat jou nu tegenhoudt om daar ook voor te kiezen. En hoe jij dit praktisch vorm kan geven.

 

Ont-moet jezelf

 

Een moment voor jezelf. Niets hoeven, tot jezelf komen en voelen wat er voor jou echt te doet. Zodat je opgefrist, ontspannen en met een helder hoofd de deur uit gaat.

Lees verder

 

Grip op je geld, rust in je hoofd

 

Geld bepaalt veel van de keuzes die we maken. Grip op geld geeft rust in je hoofd. Zodat jij die keuzes kan maken waar jij blij van wordt.

Lees verder

 

Life Planning

 

In dit intensieve, individuele, 3 maanden traject ga jij ontdekken hoe jij je dagelijkse leven zo kan inrichten dat je hier ook écht blij van wordt!

Lees verder

 

Gratis Meedenksessie

 

Weet je niet waar je moet beginnen of wat voor jou de juiste keuze is? Wil je even sparren over wat voor jou een goede stap is? Ik denk graag met je mee. Gratis en vrijblijvend.

Maak hier een afspraak

 

Meer lezen? Meld je aan en ontvang nieuwe artikelen direct in je in-box!

Geen verplichtingen. Geen spam. En uiteraard geef ik geen gegevens door aan derden.


Deel op

Ik had het gevoel dat mijn inkomsten en uitgaven niet in balans waren en zocht een manier om daar meer grip op te krijgen. Door het traject bij Judith heb ik niet alleen meer inzicht in mijn inkomsten en uitgaven, maar ook een beter idee van wat ik al kan en van wat er nodig is om nog beter te worden.

Judith luistert zonder oordelen, stelt precies de juiste vragen en laat je zelf tot conclusies komen. Uiteindelijk liep ik naar buiten met een goed gevoel en een helder plan van aanpak.

Judith heeft me echt geholpen met omdenken, dank daarvoor!

- Ashley Cowles - ashleycowles.nl/ -