Over Judith

Het leven leiden waar je blij van wordt.
Het klinkt zo simpel.
En toch lopen veel mensen vast.
Ik ook.

In het najaar van 2011 kwam ik een lijstje tegen. Een lijstje dat ik net na mijn scheiding in 2007 had gemaakt met de belangrijkste dingen in mijn leven. Mijn kinderen, mijn gezondheid, plezier hebben, mezelf kunnen zijn.

Ogenschijnlijk had ik alles op orde. Ik had een mooi huis en een goed betaalde baan als financieel specialist. Maar de dingen die belangrijk waren voor mij, waar ik blij van werd, daar had ik geen tijd en energie voor.

Ik was alleen nog maar bezig met alles wat ik moest en om alle ballen in de lucht te houden.

Jaren had ik me aangepast aan wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. Aan het voldoen aan allerlei plaatjes van de slimme meid die op haar toekomst voorbereid was.

Ten koste van mezelf, mijn gezondheid en mijn kinderen.

Het was tijd om te gaan ontdekken wat ik nu echt wilde.

Het was een eye-opener om erachter te komen dat ik een sociale en sensitieve introvert ben. Dat veel van de dingen waar ik tegenaan liep kwamen doordat ik in een omgeving zat waar extraversie meer gewaardeerd werd. Dat mijn behoefte aan rust, om te leren en te ontdekken, om stil te zijn en te genieten van alle mooie dingen in het leven, helemaal niet raar is.

In deze periode kwam ik ook Life Planning tegen. Een proces dat mensen helpt om te ontdekken wat ze nu echt graag willen en dat om te zetten in een concreet actie- en financieel plan.

Een proces dat voor mij het startpunt was van een reis om mezelf te ontdekken. Om mijn overtuigingen over geld los te laten. En om ruimte te maken voor mijn spirituele kant.

Wanneer jij het leven leidt dat bij jou past, een leven waar jij blij van wordt, wordt de wereld een stukje mooier.

Dat is waar ik in geloof en waar ik jou ook graag mee wil helpen.

Kijk eens rond, lees de artikelen en laat je inspireren.

 

Meer lezen? Meld je aan en ontvang nieuwe artikelen direct in je in-box!

Geen verplichtingen. Geen spam. En uiteraard geef ik geen gegevens door aan derden.


Deel op

Judith komt op een rustige, liefdevolle manier snel tot de kern waarbij ze de ander volledig in zijn/haar waarde laat. Ze weet ook iemand snel op zijn/haar gemak te laten voelen. Heel knap vind ik het dat ze weerstanden snel doorheeft en daar liefdevol mee omgaat en helpt de weerstanden onder ogen te komen.

De mix van praten, visualiseren en haar intuïtie maakt dit uniek! Dat Judith daarnaast ook veel weet van aardse financiële zaken kwam voor mij helemaal goed uit. Overigens vond ik de keer dat ze een healing bij mij deed wonderbaarlijk. Voelde me nog dagen erna heel energiek en heb die hele dag met warme tintelende voeten rond gelopen terwijl ik altijd elke dag ijskoude voeten heb!

- Jolanda -