Artikelen op onderwerp

De afgelopen jaren heb ik heel wat geschreven over verschillende onderwerpen die allemaal uiteindelijk gaan over kiezen voor het leven dat bij jou past. Om het wat overzichtelijker te maken heb ik op deze pagina de artikelen per onderwerp bij elkaar gezet.

Wil je gewoon een beetje bladeren of de meest recente posts lezen? Ga dan naar deze pagina.

 

Life Planning

Life Planning gaat over het ontdekken wat nu echt belangrijk is voor jou én dat omzetten in een concreet actie- en financieel plan, zodat je dit ook daadwerkelijk gaat doen.

Geld en Leven

Het voelt vaak als een keuze. Geld verdienen of doen wat je leuk vindt. Ik denk dat het allebei kan, door inzicht in jouw relatie met geld en door de juiste keuzes te maken.

Ondernemen

Als je eenmaal start als ondernemer loop je tegen van alles en nog wat aan. Het is een spoedcursus persoonlijke ontwikkeling. In deze artikelen deel ik wat van mijn ervaringen en inzichten.

Introvert

De ontdekking dat ik introvert ben, en vooral wat dat écht inhoudt, was voor mij een eye-opener. Als echte kennis-omnivoor ben ik daar veel over gaan lezen en kwam ik erachter dat er veel misverstanden bestaan over introversie. Op de pagina Introvert?! kun je veelgestelde vragen en uiteraard antwoorden vinden.

Grip op energie

Jezelf voorbij lopen. Het gejaag en gehaast zat zijn. Ik had een paar jaar geleden behoefte aan veel meer rust en ruimte. Om te kiezen voor een levenstempo waar ik me lekker bij voel. Wat minder druk, druk, druk en meer genieten.

Jezelf zijn

Het leven dat bij jou past, dat gaat over jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Je hoeft je niet aan te passen aan wat anderen van je verwachten, het gaat om wat belangrijk is voor jou.

 


Deel op